14 juli 2024 Filmvertoning: Caer | Caught (2021) – Humans of Film Festival x Queer Amsterdam

Link naar film tickets: Koop Het Ketelhuis tickets of reserveeer met Cineville HIER!

Humans of Film Festival en LGBTQ Humans of Amsterdam kondigen met trots aan dat we wederom een samenwerking aan gaan met de fantastische Alejandra Ortiz als onze film curator tijdens Queer & Pride 2024. Samen met haar hebben we drie films uitgekozen die we gaan vertonen tijdens het Queer & Pride filmprogramma, dat loopt van 8 t/m 14 juli 2024. Het gehele Queer & pride-programma loopt dit jaar van 3 juli tot en met 3 augustus 2024. De film Soft (2022) is op 10 juli te zien in LAB111, en de films Caer | Caught (2021) en Uyra (2022) zijn op 14 juli, samen met een zang performance door Agnes Geneva, te zien in Het Ketelhuis. Ook zal Alejandra Ortiz direct na de films als moderator gesprekken voeren met intrigerende panelleden, meer informatie volgt binnenkort.

14 juli 2024 | 17:00 | Filmvertoning bij Het Ketelhuis : Caer | Caught (2021) + nagesprek met Alejandra Ortiz 

Tijdens het Queer & Pride film programma tonen we Caer | Caught (2021), een film door Nicola Mai, in de bioscoop Het Ketelhuis vanaf 17:00 uur op 14 Juli. Na de film modereert Alejandra Ortiz een panelgesprek met panelleden Dora Melkonyan en Coral Andreoni.

Na de film en het nagesprek kan je een zang-performance van Agnes bijwonen in het café tussen 18:30 en 19:00 uur. Vanaf 19:00 uur start onze volgende film Uyra.

Info + tickets

Synopsis: Caer | Caught (2021) | 61 min + Panelgesprek 25/30 min

CAER is een experimentele documentaire waarin fictieve en non-fictie filmtechnieken worden gebruikt om uitdrukking te geven aan de strijd voor gerechtigheid van transgender Latina-vrouwen die in de seksindustrie in New York werken.

Paneldiscussie: From New York to Amsterdam; Echoes of migrant realities

Een gesprek over hoe de realiteiten van transmigranten elkaar over de hele wereld lijken te weerspiegelen. Gemeenschappelijke uitdagingen en strategieën om het voor onze gemeenschappen beter te maken.

  • Moderator: Alejandra Ortiz, schrijver (haar boek: “The Truth will set me Free“), grassroots activist, curator en jurylid van Pride Photo 2024
  • Panellid: Dora Melkonyan, trans activiste en sociaal-maatschappelijk werkster van Armenië woonachtig in Amsterdam.

  • Panellid: Coral Andreoni, is een Marokkaans-Italiaanse transgenderactivist.

Film trailer